SportKaja
Következő kiszállításig:
Kosár - 0 Ft‎

0

A csapatunkról

Mi nem egy hatalmas multi cég vagyunk. Nem rejtőzünk színfalak mögé, nem bújunk egy XY Kft. mögé, hogy aztán csendben lelépjünk. Fontos számunkra a küldetésünk és felelősséget vállalunk érte. Mi négyen alkotjuk a SportKaja csapatát:


Fáczán Vivien
Ügyfélkapcsolati vezető

Sziasztok!

Fáczán Vivien vagyok, ügyfélkapcsolati vezető és grafikus itt a  SportKajánál. Én leszek, akivel felvehetitek nap, mint nap a kapcsolat e-mail-ben, vagy akár telefonon. Alapjáraton grafikával foglalkozom de hozzám is közel áll a sport és az edzés. Én nem voltam annyira túlsúlyos, mint Csabi és Valentin de azért én is nyomtam 14 évesen 70 kg-ot. Mikor bekerültem gimibe, akkor kezdtem el edzeni és sportolni. 4 évig rendészeti iskolába jártam, ahol meg is követelték az edzést. Sokat kellett úszni, futni, önvédelmi órákra járni. Az első év maga volt a pokol, alig bírtam el magam. Később elkezdtem kosárlabdázni és karatézni.

Most 168 cm és 54 kg vagyok. Valentinnel 3 éve ismerjük egymást, mellette tanultam meg azokat a dolgokat amiket most Nektek is tovább szeretnénk adni. Mindenkinek a saját testi adottságaihoz igazodva kell fokozatosan előrehaladnia. Személyreszabott edzéstervvel, étrenddel és megfelelő minőségű ételekkel, a SportKaja segítségével elérheted a céljaid. Nem csak attól változol meg, ahogyan edzel, hanem attól, amit nap, mint nap eszel. Nekem rengeteget segített a helyes és egészséges táplálkozás. Teszünk róla, hogy ez Veled is így legyen.


Kecskés Valentin

Alapító

Sziasztok! Én lennék, akinek kipattant a fejéből a SportKaja létrehozása. Körülbelül 3 évvel ezelőtt döntöttem el, hogy szeretnék csinálni egy olyan weboldalt, ahol minden olyan egészséges élelmiszert be lehet szerezni, amire egy sportolónak szüksége van, vagy akár választ kap a sporttal kapcsolatos kérdéseire. Honnan jött az ötlet?

Gyerek koromban igencsak túlsúlyos voltam. Olyannyira, hogy 14 éves koromra elértem a 120 kg-ot! Tele volt a hócipőm az egész kövérséggel, alig bírtam mozogni, nem kaptam levegőt, még a lábfejemet (sem) láttam a hasamtól. Ekkor kezdtem el konditerembe járni, szerelem lett már az első alkalom után. Telt múlt az idő, szép lassan megindultak lefelé a kilók. 2 év alatt 40 kg-ot sikerült leadnom az edzés, megfelelő étrend és egy veterán szakértő segítségével. Azóta a részemmé vált az edzés és az egészséges életmód. Tudom, hogy egészségesen élni nem egyszerű, ezért szeretném, ha Neked könnyebb utad lenne célod eléréséig a SportKaja segítségével.


Kendernay Balázs
IFBB szakedző, táplálkozási szakértő

Sziasztok! Sorstársaimhoz hasonlóan nekem is az volt a motivációm a kezdetek kezdetén, hogy változtassak a külsőmön. Én nem mondanám, hogy kövér voltam, és azt sem hogy vékony. Kitűzött célom inkább egy testkompozíció változás volt, amit úgy gondolom mostanra sikerült megvalósítani. Persze még messze a cél, és úgy gondolom, hogy egy egész élet sem lenne elég arra, hogy az ember teljesen meg legyen elégedve a külsejével.

Kisgyerek koromtól a sport az életem része kisebb nagyobb megszakításokkal és sikerekkel. Úsztam, és fociztam 14 éves koromig, majd volt egy 3 éves kihagyás, ahol inkább romboltam magam, amire nem vagyok büszke, de hát azért zuhanunk a mélybe, hogy megtanuljunk felállni, és ez nekem egy igazi lecke volt. :) Azóta minden "káros" szenvedélyt elhagytam, és ennek a sportnak hódolok reggeltől estig!

17 éves koromban történt, amikor először lementem a helyi edzőterembe. Tudjátok, rozsdás vasak, dohos öltöző, szakadt padló. Igazi hardcore hely, hardcore emberekkel. :) Természetesen az edzéstechnikám, táplálkozásom egyáltalán nem volt rendben. Én is, mint sok sportolni vágyó fiatal gyerek, a táplálékkiegészítőktől vártam a csodát. Én is beleestem ebbe  a hibába, és rengeteg pénzt öltem bele, persze eredménytelenül. Sajnos senki nem világosított fel arról, hogy hogyan is kéne táplálkoznom, vagy hogy milyen fontos egy megfelelő étrend, hogy fejlődést tudjak felmutatni. Azóta természetesen "megvilágosodtam" , és rengeteg szakirodalmat kiolvastam, és idén elvégeztem az IFBB szakedző képzését.  Folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy a legjobb tudásom szerint tudjak segíteni az embereknek.

Úgy gondolom, hogy megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítők szakszerű alkalmazásával, és rendszeres sporttal megelőzhetők korunk népbetegségei.

Legyen szó bármilyen sportról, a teljesítmény maximalizálása érdekében, a maximumot kell kihoznunk a táplálkozásunkból is. 100% edzés, 100% kaja , és persze 100% pihenés!

Mi a SportKajánál ebben tudunk segíteni. Az én feladatom szakmai cikkek írása, tanácsadás és segítségnyújtás lesz. Főként edzéstechnikai, és táplálkozási cikkeket fogtok tőlem kapni. Olyan dolgokra is rá fogok világítani, amiről nagyon keveset beszélnek a mainstream testépítő médiában. Tehát figyeljetek, mert rengeteg hasznos és ritka infóval fogok szolgálni a jövőben. ;)


Mohácsi Csaba

Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítő szakértő

Sziasztok!
Valentinnel kicsit hasonló a történetünk. 15 éves voltam, mikor először kezdtem el komolyabban foglalkozni bármilyen nemű sporttal. Ekkorra már komoly önbizalom hiánnyal küszködtem a túlsúlyom miatt, közöm sem volt a sportokhoz és az is kőkemény negyed órás szuszogást okozott, ha 20 métert kellett futnom a busz után. Körülbelül 180 cm lehettem, és 110 kg körül mozgott a súlyom. Megelégeltem. Eleinte csupán heti két edzéssel és tökéletes hozzá nem értéssel vágtam bele, de változni szerettem volna. Az eredmények szerencsére jöttek, én pedig mi tagadás, nagyon szerettem látni a változást. Ez elég energiát adott ahhoz, hogy ne adjam fel, sőt, még jobban beleássam magam a dolgokba. Ez az út az, ami mára ide vezetett, a SportKajához.

Rengeteg hibát követtem el a sporttal kapcsolatban. Fogalmam nem volt arról, hogy kell edzeni, hogy kéne étkezni, egyáltalán mi az a diéta, és mi értelme a kiegészítőknek. Szépen lassan, a saját bőrömön tapasztaltam meg mindent, amit most szeretnék tovább adni, hogy Neked ne kelljen elkövetned ugyanazokat a hibákat, és mielőbb elérhesd a céljaidat.  Mára rengeteget változtam. 194 cm-es magasságomhoz 86 kg a súlyom, de ami igazán számít, az az a változás, amit csak én érzek. Sokkal több az önbizalmam, bele merek vágni olyan dolgokba is, amikbe azelőtt biztosan nem mertem volna, egyszerűen jól érzem magam.  Szerencsére elmondhatom, hogy mára már hivatásom az, hogy a téma kapcsán segítsek az arra vágyóknak, de én azt akarom, hogy ez a segítség Hozzád is eljusson.

Ezen az oldalon, ebben a vállalkozásban az én feladatom az, hogy segítsem a munkád szakmai cikkek írásával, fordításával, edzéstervek, étrendek és diétacsomagok összeállításávall, de ami a legfontosabb, interaktívan, a Te személyes kérdéseidre válaszolva, hogy a siker biztosan csak Rajtad múljon.